Zorgcentra – rust -en verzorgingstehuizen, psychiatrie, scholenbouw

Gebouwen met speciale bestemmingen vereisen een multidisciplinaire aanpak waar de meerwaarde geboden wordt door het kunnen inzetten van een opgebouwde ervaring in de sector. De noden aan gebruik van materialen, het toepassen van bepaalde uitvoeringsmethodes, het uittekenen van flows van personen, patiënten, schoolgaande jeugd tijdens de bouw en de uitbating, evacuatiemogelijkheden tijdens de bouwfase en tijdens de uitbating zijn elementen die in een goede ontwerpfase zorgvuldig onder de loupe genomen worden.
Hierin schuilt de meerwaarde van een coördinator met relevante – i.e. sectorgebonden – ervaring.

Gerelateerde partners

Geen gerelateerde partners gevonden

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >