Ziekenhuizen

Het uitvoeren van structurele werken, graafwerken van grote omvang, het uitvoeren van bouwprojecten in een omgeving waar rust moet heersen, waar stof en lawaai moeten vermeden worden en toegankelijkheid van de bestaande gebouwen ten allen tijde gevrijwaard moet blijven, vraagt een gestructureerde en organisatorische aanpak die getuigt van creativiteit en inzicht.

Het betreft de keuze van uitvoeringsmethodes, design van werfinstallatie en –organisatie, het samenstellen van een multidisciplinair team en het voeren van overleg met alle betrokkenen.

Gerelateerde partners

Geen gerelateerde partners gevonden

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >