Tunnelwerken

De spoorwegverbinding “Liefkenshoektunnel” is een belangrijke schakel tussen de Antwerpse haven en het achterland. Ze verbindt de linker- en rechteroever van de Schelde.

Het project omvat – onder andere – de bouw van een complex waterafvoer- en rioleringssysteem, een spoorwegbedding in uitgraving, belangrijke grondkeringen en steunmuren, bruggen en tunnels in gewapend beton (20 km) en voorgespannen beton, een aquaduct, tunnels onder het Waaslandkanaal, de Schelde en het Kanaaldok, ingehuldigd in december 2014.

Gerelateerde partners

Geen gerelateerde partners gevonden

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >