Spoorgerelateerde werken

Wijkherinrichtingen kunnen talloze toepassingen en constructies omvatten. Voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van en rondom het station van Leuven. Talloze toepassingen van renovatie (het stationsgebouw), hoogbouwwerken in de buurt van sporen in dienst (overkappingen), utiliteitsbouw (hotel, parkinggebouw, appartementsgebouw) en wegenis (ronde punten, kruispunten en wegenisaanleg). Het kunnen terugvallen op de ervaring van een heel team van coördinatoren, elk met hun eigen achtergrond garandeert de beste oplossing voor elk type van probleem, eigen aan de aard van de werken.

Gerelateerde partners

Geen gerelateerde partners gevonden

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >