Industrie

Het uitvoeren van structurele werken, aanbrengen van nieuwe funderingen, staalstructuren, aanbreng van piping en technische installaties, het binnenrijden van grote toestellen en installaties in een industriële omgeving volledig in gebruik, dit alles binnen beperkte tijdsbestekken van shutdown vergt een doorgedreven organisatie, planning en inzicht in het bouw-en technisch proces. In het voorbeeld van de foto werd een deNOx en deSOx installatie, schoorsteen en stockage voor nevenproducten (gips) gebouwd voor het wassen van de verbrandingsgassen met een minimale hinder voor de centrale die zelf in productie bleef.

Gerelateerde partners

Geen gerelateerde partners gevonden

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >