Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van:

  • Veiligheid (o.a. coördinatoren veiligheid en gezondheid niveau A en B onder erkenning van FOD WASO)
  • Sociale vaardigheden (conflictbeheersing, communicatietechnieken, sensibilisatie, enz.)

Opleiding veiligheidscoördinator niv A/B via zelfstudie

Personen die een attest veiligheidscoördinator A/B willen behalen, maar geen opleiding wensen te volgen, kunnen gebruik maken van de module zelfstudie. In dit geval schaft u zich de syllabus aan en schrijft u zich in voor één van de examensessies. Koninklijk Besluit betreffende de tijdelijke of...Schrijf u in of lees meer...

Opleiding veiligheidscoördinator Niv A (160u – 20 opleidingsdagen) – 2017

VEKMO NV, erkend opleidingsverstrekker in het kader van de regelgeving betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen organiseert een opleiding veiligheidscoördinator niveau A te Leuven. Deze vindt plaats op de Geldenaaksebaan 458, 3001 Heverlee. Inschrijvingsformulier in bijlage. Het...Schrijf u in of lees meer...

Opleiding veiligheidscoördinator niv B (80u – 10 opleidingsdagen) – 2017

VEKMO NV, erkend opleidingsverstrekker in het kader van de regelgeving betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen organiseert een opleiding veiligheidscoördinator niveau B te Leuven. Voor de opleiding niv A, graag contact opnemen. Deze vindt plaats op de Geldenaaksebaan 458, 3001 Heverlee....Schrijf u in of lees meer...

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >

Consultancy

Happy to share our experience… onze senior consultants zijn reizigers met een koffer vol bagage, ervaring opgebouwd in voorgaande opdrachten, een waaier aan oplossingen voor de meeste uiteenlopende organisatorische en structurele problemen in uw onderneming. Zij (bege)leiden u naar een geordende structurele manier van werken klaar voor ISO of VCA, OHSAS, ... en bieden u advies bij bedrijfseigen veiligheidsgebonden problemen.

Bouwcoördinatie

Your project – our sorrow… laat uw droomproject leiden door ervaren mensen die de problemen voor u oplossen en die u laten genieten van het proces en u de grijze haren besparen.

Coördinatie Veiligheid en Gezondheid

Added value for money… een team van geroutineerde coördinatoren met enkele duizenden vaak complexe werven als ervaring met bieden u de meerwaarde waarnaar u op zoek bent en veranderen de verplichting een coördinator V&G te hebben in een positieve ervaring.

Opleiding

Where practice meets knowledge… een uitgebreid team van specialisten, actief in hun eigen kennisdomein garandeert een gedreven discours over diverse thema’s en overstijgt het ex catedra lessenpakket. Wij hopen u met deze keuze te overtuigen van het belang van de gedoceerde materie en u de nodige tools aan te reiken om deze onmiddellijk in praktijk om te zetten in uw eigen werkomgeving.