Opleiding veiligheidscoördinator Niv A (160u – 20 opleidingsdagen) – 2017

VEKMO NV, erkend opleidingsverstrekker in het kader van de regelgeving betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen organiseert een opleiding veiligheidscoördinator niveau A te Leuven. Deze vindt plaats op de Geldenaaksebaan 458, 3001 Heverlee. Inschrijvingsformulier in bijlage.

Het Koninklijk Besluit betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen bestaat inmiddels al meer dan elf jaar. Nog steeds geldt de verplichting om een veiligheidscoördinator aan te stellen voor elk bouwproject waarbij twee of meer aannemer gelijktijdig of achtereenvolgens betrokken zijn en dit zowel in de ontwerp- als in de realisatiefase.

De persoon die de functie van veiligheidscoördinator ontwerp of verwezenlijking uitoefent, moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Een belangrijke voorwaarde is dat de veiligheidscoördinator beschikt over een diploma niveau A of niveau B dat afgeleverd werd door een erkende opleidingsverstrekker. Een diploma niveau A is vereist voor grote bouwprojecten (o.a. projecten van meer dan 2,5 miljoen euro). Voor kleinere bouwprojecten (o.a. als er geen coördinatiestructuur vereist is) volstaat het diploma niveau B.

De praktische schikkingen voor de opleiding niv A

Toelatingsvoorwaarden:

Voor het niveau A: een diploma ingenieur OF een einddiploma van het hoger technisch onderwijs van universitair niveau OF van het hoger technisch of kunstonderwijs van het lange type

  • Duur: 160 uur, d.w.z. één dag per week (woensdag) gedurende 20 weken.
  • Plaats: Vekmo nv, Geldenaaksebaan 458, 3001 Heverlee
  • Kostprijs: 2.850 € (excl. btw) voor de kandidaten die het diploma veiligheidscoördinator niveau A willen behalen.

De opleiding zal georganiseerd worden vanaf september 2017 na ontvangst van minimaal 12 inschrijvingen.

Opleiding  van  160u  niv  A  en  kennis-  en  bekwaamheidsevaluaties  niv  B (handleiding, syllabus en hulpmiddelen inbegrepen) – € 2.850,00
2e  zittijd – 3e  zittijd: Kennisevaluatie (schriftelijk) – € 100,00
2e  zittijd – 3e  zittijd: Bekwaamheidsevaluatie (verdediging) – € 280,00
(prijzen exclusief BTW)

Betalingsmodaliteiten:  via overschrijving op rekeningnummer BE50 4700 5161 3118
Betaling na ontvangst factuur. Voorwaarden voor toelating tot examen zijn controle van de basisvoorwaarden naar vooropleiding en ervaring en vereffening factuur.

Bijkomende informatie – inhoud syllabus : Johan Robben – Tel 016/24 65 10 – Fax 016/58 27 16 – info@vekmo.be

Vekmo nv, Geldenaaksebaan 458, 3001 Heverlee

De opleiding zal georganiseerd worden na ontvangst van minimaal 12 inschrijvingen.

Opleiding*

Persoonlijke gegevens

Naam*

Voornaam*

Adres*

Gemeente*

Telefoon

Gsm

E-mailadres*

Functie*

Ik voeg toe:

Basisopleiding

Bewijs van relevante ervaring

Bedrijfsgegevens

Naam firma*

Adres firma*

Facturatieadres*

BTWnr*

Ik wens alle briefwisseling te ontvangen op

Ik schrijf in voor

Syllabus

Vul volgende captcha correct in*
captcha

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >