Bouwcoördinatie

Technische ondersteuning en advies bij uw bouwproject

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Vekmo Bouwcoördinatie en Projectmanagement heeft een ruime ervaring in het begeleiden van bouwprojecten, zowel in de private als de publieke sector.

Een goede coördinatie en begeleiding van bij de start van uw project kan u heel wat problemen en kopzorgen besparen. Het laat u toe u te focussen op uw corebusiness en de exploitatie van uw bouwwerk voor te bereiden.

Uw project, onze zorg

Vekmo stelt u  een ervaren projectbegeleider voor die uw project vanaf ontwerp tot en met oplevering kan begeleiden.
De bouwcoördinator stelt dan alles in het werk om een kwalitatieve en tijdige afwerking van uw project te garanderen met respect voor uw budget.
Wij zorgen voor een samenwerking op maat: van enkele specifieke taken tot een totaal projectmanagement. U beslist zelf!
Mogelijke taken zijn onder andere:

 • begeleiding bouwheer bij de keuze en het aanstellen van een bouwteam bestaande uit architect, ingenieur en eventuele studiebureaus
 • begeleiding tijdens de ontwerpfase, adviseren inzake materiaalkeuze
 • begeleiding en advies bij het bepalen van uw bouwbudget
 • advies inzake stedenbouwkundige verplichtingen
 • analyse van de bouwplannen, meetstaten en bestekken
 • ondersteuning bij al openbare aanbesteding
 • advies bij contractvorming en aanstelling van de aannemers
 • begeleiding bij de uitvoering van uw bouwproject
 • controle vorderingsstaten
 • opvolgen bestekeisen en kwaliteit van het bouwwerk
 • dagelijkse werfcoördinatie
 • voorzitten van de werfvergaderingen en verslaggeving
 • assistentie bij oplevering en in waarborgperiode

Advies bij uw lopend project

Vaak is uw project al volop in uitvoering wanneer er problemen opduiken. Ook indien u niet koos voor een bouwcoördinator kan u in dat geval bij Vekmo terecht. Onze bouwcoördinatoren treden in dergelijke situaties op als onafhankelijk tussenpersoon en gaan op zoek naar een aanvaardbare oplossing of kunnen een project dat nog in uitvoering is terug op de sporen brengen.

Wenst u een concreet project te realiseren?


Referenties

Coördinatie, V & G

De afdeling Coördinatie Veiligheid en Gezondheid van Vekmo draagt zorg voor de organisatie van veiligheid en gezondheid voor bouwwerken.

Lees meer >

Bouwcoördinatie

Voor u, als particulier of ondernemer, is bouwen vaak een eenmalige aangelegenheid. Daarom is het nuttig om voor de coördinatie ervan een beroep te doen op specialisten.

Lees meer >

Consultancy

Bij consulting ter plaatse begeleidt uw consultant u op het vlak van o.a. kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (VCA, BeSaCC, OHSAS 18001) naar een zorgsysteem op maat van uw bedrijf.

Lees meer >

Opleidingen

Vekmo biedt opleidingen aan op het vlak van veiligheid en sociale vaardigheden. Zaken die van belang zijn bij bouwprojecten.

Lees meer >

Consultancy

Happy to share our experience… onze senior consultants zijn reizigers met een koffer vol bagage, ervaring opgebouwd in voorgaande opdrachten, een waaier aan oplossingen voor de meeste uiteenlopende organisatorische en structurele problemen in uw onderneming. Zij (bege)leiden u naar een geordende structurele manier van werken klaar voor ISO of VCA, OHSAS, ... en bieden u advies bij bedrijfseigen veiligheidsgebonden problemen.

Bouwcoördinatie

Your project – our sorrow… laat uw droomproject leiden door ervaren mensen die de problemen voor u oplossen en die u laten genieten van het proces en u de grijze haren besparen.

Coördinatie Veiligheid en Gezondheid

Added value for money… een team van geroutineerde coördinatoren met enkele duizenden vaak complexe werven als ervaring met bieden u de meerwaarde waarnaar u op zoek bent en veranderen de verplichting een coördinator V&G te hebben in een positieve ervaring.

Opleiding

Where practice meets knowledge… een uitgebreid team van specialisten, actief in hun eigen kennisdomein garandeert een gedreven discours over diverse thema’s en overstijgt het ex catedra lessenpakket. Wij hopen u met deze keuze te overtuigen van het belang van de gedoceerde materie en u de nodige tools aan te reiken om deze onmiddellijk in praktijk om te zetten in uw eigen werkomgeving.